joi, 4 aprilie 2013

Dezvoltarea orasului Baia Mare - solutii de service auto



Numarul de locuitori din orasul Baia Mare, chiar daca a scazut de la recensamantul din 2002, poate fi considerat ca avand un mare potential. Anul trecut, administratia municipiului a format alaturi de 18 comune (invecinate) - Asociatia metropolitana Baia Mare - aceasta detine astfel peste 200.000 de locuitori. Dezvoltarea infrastructurii necesare, continua de atunci incoace. Modernizarea drumurilor, cailor de acces catre si dinspre orasul acesta resedinta a judetului Maramures incepe sa se observe intr-un mod tot mai accentuat.  Ca si persoane ce apartin de aceasta asociatie, beneficiile  incep sa apara - investitii in baze de productie, atragerea unor fonduri europene si asa mai departe.

Astfel si zonele limitrofe ale orasului, incep sa se sezvolte tot mai mult - accesul devine tot mai facil. Ca si sosea, ne e tot mai usor sa cautam chiar si service-uri auto care sa ne raspunda nevoilor,  intr-un areal mai extins - e vorba de Ad Garage prin An-mar Impex  , care ofera servicii profesionale, intr-un set ce acopera solutii de vulcanizare, echilibrare roti, geometrie directie 3D - extrem de utile dupa aceasta iarna indelungata, in care rotile si anvelopele noastre au trebuit sa faca fata la numeroase dificultati.  Echipa Anmar, cu o experienta bogata, abordeaza si probleme precum verificarea  si incarcarea instalatiilor AC, reparatii si tinichigerie - prin standul de redresare caroserii, solutii complete de vopsire. Fie ca folosim o masina de productie autohtona, de productie veche sau un autoturism de origine straina,  tot la Ad Garage ni se ofera si servicii de mecanica rapida, diagnoza auto. Chiar si pentru posesorii de motociclete, care necesita  efectuarea verificarii ITP periodice, la doi ani, Anmar are  solutia - la preturi accesibile, printr-o programare telefonica in prealabil, si acest aspect poate fi solutionat.

Asadar, utilizand o aparatura de ultima generatie, o echipa de specialisti, fiind situat In Satu Nou de Jos 276a, serviceul Anmar este recomandat de zecile de clienti care i-au trecut pragul (atat locuitori din Baia Mare cat si din imprejurimile acestui oras). Pentru o locatie exacta, imagini sau descrierea completa a serviciilor furnizate, nu ezitati in a accesa site-ul www.anmar.ro.  Pentru o primavara lipsita de incidente, pune siguranta ta si a masinii tale pe primul loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu