marți, 16 aprilie 2013

Pasi pentru cumpararea pieselor din dezmembrari auto

Inainte de a va grabi in a achizitiona o anumita piesa pentru masina, fie noua sau second hand, e foarte important sa urmati cateva sfaturi - in special daca sunteti la primele astfel de cumparaturi. In primul rand, luati in considerare pretul corect al respectivelor piese; puteti economisi o suma considerabila de bani, din aceste achizitii, in plus puteti sa va formati o intelegere mai clara a procesului de vanzare cumparare in acest domeniu, stiind ca pe viitor cum sa actionati, la ce ateliere sau depozite sa apelati.

Daca sunteti in cautarea unui atelier de dezmembrari auto in Galati, puteti apela la cautarile online, contactandu-le telefonic pentru a va confirma disponibilitatea unor anumite piese pe care le-ati vazut pe site sau de care aveti nevoie, insa nu le-ati gasit pe stoc.

 Bineinteles, cumparaturile se pot realiza online, fara nicio intermediere, insa daca distanta va permite, de ce sa nu vedeti piesele in depozit? Majoritatea portalurilor auto au sortari pe categorii de produse, in functie de marca (uneori si de model).

 In al doilea rand, odata ce v-ati convins de pret, de disponibilitate si modul de achizitie, uitati-va cu atentie la fotografiile inserate in pagina anuntului. Starea efectiva a pieselor, va reflecta (daca sunt curatate) vechimea lor si uzura. E important sa priviti fiecare unghi, atat din fata, din spate si din laterale.

 In al treilea rand, puneti cap la cap informatiile precizate pe site - incepeti cu marca, modelul si anul de productie. Orice alta functie extra este importanta (poate unele portiere aveau incuietori simple, insa au fost inlocuite cu inchidere automate). Defectele majore, care afecteaza functionarea, trebuie luate in calcul. Daca exista nedumeriri, nu ezitati sa contactati telefonic respectivul atelier de dezmembrari - sau dupa cum spuneam, vizitati in mod direct magazinul de piese din Galati pe care il preferati.

 In ultimul rand, luati in considerare si termenii si conditiile ce trateaza aspecte ca garantia produselor, returnare, livrare cat si obtinerea de factura sau bon fiscal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu